Pernille er kvinden bag Tösti Sportswear. Tilbage i 2012 deltog hun i sin allerførste CF-træning, og siden den dag har hun været forelsket i sporten.

Når hun ikke selv giver den gas med funktionel træning, dedikerer hun sit arbejdsliv til at udvikle sportstøj til funktionel træning og dygtiggøre motionister og atleter igennem personlig træning.

Selv har hun opnået store præstationer inden for CF, blandt andet gennem sine 2x deltagelse i Regionals (EM) på team i 2014 og 2015.

“Igennem min mangeårige erfaring med funktionel træning har flere af mine træningsveninder og jeg selv haft problemer med kraveben og nakke på grund af vægtstænger, der har givet smerter, blå mærker og sår i områderne.

 I 2019 brækkede min lillesøster sit kraveben under et clean (stødvend), og der opstod ideen til The Protech Sportsbra. Siden da har mit team og jeg knoklet for at finde en løsning, der fungerer i praksis, og i  2024 lancerer vi hos Tösti Sportswear TSW Innovative Collection, så kvinder ikke længere skal bremses af blå mærker og smerter, i målet om at blive den bedste udgave af sig selv. Sådan skal det nemlig ikke være.”

Vi har også fået lavet de lækreste trøjer til mænd i vres populære bambus kvalitet, og i fremtiden vil i se endnu flere produkter, målrettet både herre og damer indenfor sporten!

Shop vores mest elskede kollektioner

Udvid din e-mail-liste

og kom forrest i køen til nyheder og tilbud!